SMART HOME

Opgradér til et smartere og sundere hjem

Vi gør det let for dig at skabe et ideelt indeklima med frisk luft, lys, behagelig temperatur, passende luftfugtighed og gode soveforhold. Den intelligente, app-styrede indeklimakontrol VELUX ACTIVE måler automatisk temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau og åbner og lukker elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA ovenlysvinduer efter behov. Det er den nemme vej til et bedre indeklima.

Har du et manuelt VELUX ovenlysvindue, kan du nemt opgradere det og derved få automatisk indeklimakontrol i dit hjem.

Styr hele huset fra din telefon

Med VELUX ACTIVE sker alt udluftning i dit hus automatisk, men du kan også selv få en finger med i spillet. Brug VELUX ACTIVE-appen til at åbne og lukke vinduer og styre solafskærmningen i alle husets rum – uanset hvor du er. Det er smart, hvis du for eksempel gerne vil have et ekstra køligt soveværelse at komme hjem til, eller hvis du vil dæmpe lysindfaldet i stuen, når der skal ses tv. 

Vælg intelligente ovenlysvinduer

Elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA ovenlysvinduer og solafskærmning er det rette valg, hvis vinduet er placeret udenfor rækkevidde, eller du ønsker automatiseret indeklimastyring. Ovenlysvinduerne fjernbetjenes med den trådløse vægkontakt, eller på din smartphone, hvis du tilkøber VELUX ACTIVE. Regner det, lukker vinduet automatisk.

Gør dit manuelle ovenlysvindue intelligent

Har du et VELUX ovenlysvindue i dit hjem, glæder du dig sikkert allerede over al dagslyset og den friske luft. Men vidste du , at du hurtigt og nemt kan opgradere et manuelt vindue* til at have samme egenskaber som et elektrisk VELUX INTEGRA ovenlysvindue?

Det eneste, du skal bruge, er vores solcelledrevne opgraderingsæt, som du nemt selv kan montere på mindre end én time. Herefter kan du åbne eller lukke vinduet med et tryk på en trådløs kontakt på væggen, nyde den smarte regnsensor og ikke mindst få glæde af den intelligente, automatiske indeklimakontrol VELUX ACTIVE.

*Manuelt betjente ovenlysvinduer (GGL/GGU) produceret efter 1986