OVENLYSVINDUER

Få dagslys overalt i huset

Mange boliger tørster efter dagslys, og her er ovenlysvinduer den perfekte løsning. Et ovenlysvindue giver over dobbelt så meget lys som dine facadevinduer og sørger for, at dagslyset kommer ind i områder af boligen, der ellers lå mørke hen. Med vores store udvalg af ovenlysvinduer til skrå tage kan du få mere dagslys i dit hjem, uanset hvilken hustype du bor i.

Vi havde det problem, at gå-højden i trappeopgangen blev lige snert nok. Løsningen med at lave et stort dannebrogsvindue gav os for det første en masse lys, som jo er fantastisk, men også en gå-højde på trappen, som gjorde den anvendelig.

Jonas, søborg

Pris fra 2.838 DKK

Vippevindue

Et VELUX vippevindue giver masser af dagslys og udsyn og er nemt at betjene – selv med møbler placeret nedenunder. Med den unikke gribeliste med indbygget ventilation kan du desuden lufte ud uden at åbne vinduet.

Læs mere

Pris fra 4.531 DKK

Tophængt vindue

Et tophængt ovenlysvindue giver dig uhindret udsigt og masser af dagslys. Du åbner og lukker det let med det elegante håndtag i bunden. Det rette valg, hvis du ønsker at placere dit vindue højt.

Læs mere

Pris fra 13.091 DKK

Studio

Med det smarte VELUX Studio får du tre ovenlysvinduer i én fælles karm og kan lade endnu mere lys strømme ind. En æstetisk – og samtidig prisbillig – løsning, der med sin slanke profiler giver følelsen af panoramaudsigt.

Læs mere

Uanset hvilket hus du har, så har vi en egnet løsning. Med vores brede udvalg af ovenlysvinduer kan du altid få masser af dagslys og frisk luft.

Vippevindue

VELUX vippevinduer er en perfekt løsning til det skrå tag. Du får masser af dagslys og frisk luft – og kan endda lufte ud uden at åbne vinduet med den indbyggede ventilation i gribelisten. Ovenlysvinduer spreder dagslys i alle områder af boligen og giver dig mulighed for at lufte ud automatisk.

Scroll for features

1/1

Skru op og ned for lys og varme

Få det optimale udbytte af dit ovenlysvindue med et af vores smarte gardin- og solafskærmningsprodukter.  Vi har en løsning, uanset om du ønsker at mørklægge dit soveværelse, holde en behagelig indetemperatur eller tilføre et dekorativt element med farver og flotte designs.

VELUX INTEGRA

Når du vælger elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA ovenlysprodukter, får du muligheden for at fjernbetjene vinduerne. Den indbyggede regnsensor lukker selv vinduet, hvis der skulle komme en byge.

Med VELUX INTEGRA kan du også tilkoble vores automatiske indeklimakontrol VELUX ACTIVE. Intelligente sensorer måler temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau og åbner vinduet, hvis luften er for, fugtig eller tung. Eller ruller markisen ned på en sommerdag. Det sikrer dig et sundt indeklima døgnet rundt. Året rundt.