FLADTAGSVINDUER

Gør dit hjem lysere

Et hus med fladt tag har ofte en udfordring i at bringe dagslyset fra facadevinduerne langt nok ind i huset. Med vores brede udvalg af fladtagsvinduer og ovenlyskupler kan du bringe dagslyset præcis derhen, hvor du vil – og samtidig tage den friske luft med dig.

Vi ser solstrålerne op af væggen og fornemmer vejret og hvordan lyset skifter. Jeg kan sidde på trappen og kigge ud på det flotte grantræ i haven.

Harry Emil, boligejer

Pris fra 4.807 DKK

Fladtagsvindue med buet glas

Det optimale og æstetiske valg. Det buede glas sikrer automatisk afløb af vand. Det smukke design gør det velegnet til steder, hvor du kan se vinduet udefra.

Læs mere

Pris fra 3.426 DKK

Ovenlyskuppel

En ovenlyskuppel sikrer dig et maksimalt lysindfald. Effekten bliver forstærket af de hvide karme og rammer, som reflekterer lyset ned i dit hus.

Læs mere

Uanset hvilken fladtagsløsning, du ønsker, har du mulighed for at gøre det elektrisk oplukkeligt og derved kompatibelt med den intelligente indeklimakontrol VELUX ACTIVE.

Saunders Architecture

Det æstetiske fladtagsvindue

VELUX fladtagsvindue med buet glas er den optimale løsning til det flade tag. Du får masser af dagslys og frit udsyn til himlen – og det hele i et æstetisk og kompromisløst design. Fladtagsvinduer kan i modsætning til facadevinduer sprede dagslyset i alle områder af boligen.

Scroll for features

1/1

Skru op og ned for lys og varme

Få det optimale udbytte af dit fladtagsvindue med et af vores smarte gardin- og solafskærmningsprodukter. Vi har en løsning, uanset om du ønsker at mørklægge soveværelset, holde en behagelig indetemperatur eller dæmpe det skarpe sollys.

VELUX INTEGRA

Når du vælger det elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA fladtagsprodukt, får du muligheden for at fjernbetjene dine vinduer. Den indbyggede regnsensor lukker selv vinduet, hvis der skulle komme en byge. Med VELUX INTEGRA kan du også tilkoble vores automatiske indeklimakontrol VELUX ACTIVE. Her måler intelligente sensorer temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau og åbner vinduet, hvis der er for varmt eller fugtigt. Eller ruller markisen ned på en varm sommerdag. Det sikrer dig et sundt indeklima døgnet rundt. Året rundt.